« Teknoloji Haberleri
Şubat 15, 2021 15:33

Google Stadia için yüzden fazla oyun yayınlanacak

Google, en son yaptığı açıklama ile birlikte bulut akış hizmeti Google Stadia'ya 100'den fazla oyunun geleceğini belirtti.

Google'ın 2019 yılında resmi olarak tanıttığı Google Stadia, oyun bilgisayarlarının ve konsollarının tahtını sallamak için gelmişti.

Herhangi bir oyun bilgisayarına veya oyun konsoluna ihtiyacınız olmadan ve oyunları indirmenize gerek kalmadan, birçok oyunu oynayabileceğiniz bulut tabanlı oyun hizmeti, şu anda birçok ülkede kullanımda.

GOOGLE STADIA İÇİN 100'DEN FAZLA YENİ OYUN GELİYOR

Şu anda  Sony, Microsoft ve Nintendo gibi rakipleriyle mücadele eden, ancak henüz beklenen popülerliğe ulaşamayan Stadia, yeni eklenecek oyunlarla platformu güncel tutmaya devam edecek.

Google; platform oyunlarından aksiyon RPG oyunlarına kadar 100'den fazla yeni oyunu Stadia platformuna ekleyecek.

google stadia

Bu oyunların arasında Shantae: Risky’s Revenge (23 Şubat), It Came From Space and Ate Our Brains (2 Mart) ve Kaze and the Wild Mask (25 Mart) gibi birkaç oyun bulunuyor. Ayrıca FIFA 21, 17 Mart tarihinde Stadia'ya eklenmiş olacak.

Playstation ve Xbox gibi güçlü rakiplerini geride bırakarak oyun dünyasını ele geçirmek isteyen Google Stadia, şimdilik beklenen düzeyde bir başarı yakalayamadı.

Piyasaya sürüldüğü günden beri teknik birçok arıza yaşayan ve kullanıcıları bir hayli zor durumda bırakan platform, son zamanlarda PlayStation ve Xbox'ın yeni konsollarının piyasaya çıkmasıyla oldukça geride kaldı.

Google ise, daha önce yaşadığı başarısızlıkların bir benzerini Stadia konusunda yaşamamak için var gücüyle çalışıyor. Bakalım Google'ın çabaları, Stadia'yı ayakta tutmaya yetebilecek mi?


Diğer Haberler
Popüler Oyunlar
1
Gta Vice City
3.77 - Aksiyon
2
GTA 5
3.55 - Aksiyon
3
Counter Strike Online
3.57 - Aksiyon
4
Gta San Andreas
3.64 - Aksiyon
5
Counter Strike 1.6
3.90 - Aksiyon
6
GTA Vice City Türk
3.60 - Yamalar ve Hileler
7
Euro Truck Simulator 2
4.01 - Simülasyon
8
ZULA
3.41 - Aksiyon
9
MİNECRAFT
3.65 - Online
10
GTA 3 - Grand Theft Auto
3.69 - Aksiyon